Μενού
Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Βουλή
Ομιλία της Δόμνας Μιχαηλιδου στη Βουλή | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Σάλο έχει προκαλέσει μια γελοιογραφία της «Εφημερίδας των Συντάκτων», η οποία παρουσιάζει τη Δόμνα Μιχαηλίδου ως θύμα «ενδοοικογενειακής βίας», σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την αποχώρησή της από την κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό.

«Θύμα "ενδοοικογενειακής βίας" έπεσε η Δόμνα που πρώτη φορά μετά το 2019 μένει εκτός κυβέρνησης», αναφέρει η γελοιογραφία, η οποία παρουσιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δείχνει απειλητικά τις γροθιές του στην πρώην υπουργό, δίνοντάς της την εντολή: «Θα πεις στους δημοσιογράφους ότι έπεσες από τις σκάλες».

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Δόμνα Μιχαηλίδου καταδίκασε την εν λόγω γελοιογραφία, τονίζοντας ότι θίγεται προσωπικά και γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «ευτελίζεται το δράμα των πραγματικών θυμάτων». 

«Δεν ξέρω ποιος γελάει βλέποντας μια γυναίκα να απεικονίζεται "για πλάκα" στη θέση του θύματος βίας. Εγώ δεν γέλασα. Όχι μόνο γιατί θίγομαι προσωπικά. Αλλά γιατί αισθάνομαι ότι έτσι ευτελίζεται το δράμα των πραγματικών θυμάτων», σχολίασε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA