Μενού
antonaros.jpg
Ο Ευάγγελος Αντώναρος. | ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις ηχηρές αποχωρήσεις από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μίλησε ο Ευάγγελος Αντώναρος. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 «οι αποχωρήσεις μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα τις αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι ούτε πολλές ούτε κάτι σπουδαίο».

«Σηκώθηκαν και έφυγαν, γιατί δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίκρα της δικής τους ήττας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν τους θεωρώ μεγάλη απώλεια. Σας το λέω ξεκάθαρα. Θα κατέβουνε και δεν θα πάρουνε πάνω από 1 – 1,5 %. Και το θεωρώ πολύ. Διότι εγώ ξέρω τι απηχούν στην ευρεία ομάδα, η οποία υπάρχει, των μελών του ΣΥΡΙΖΑ», είπε στη συνέχεια ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Ξέρετε πόσες ερωτήσεις έχει υποβάλλει η κ. Αχτσιόγλου, το τελευταίο εξάμηνο πριν φύγει, πριν αποστασιοποιηθεί, πριν γίνει υποψήφια στη Βουλή; Πολιτική παρουσία σχεδόν μηδέν. Αυτό λέω», υπογράμμισε επίσης.

Αντώναρος: «Βγήκε από τη ναφθαλίνη»

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Κωνσταντόπουλου, ότι πίσω από τον κ. Κασσελάκης είναι ο Αλέξης Τσίπρας, τόνισε: «Από που το ξέρει και το λέει; Ανάλυση προσωπική του είναι. Σεβαστή. Δεν την αποδέχομαι. Την βρίσκω εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Βγήκε από κάποια πολιτική ναφθαλίνη που ήταν, και είπε αυτό το οποίο είπε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA