Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σκληρή απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στους επικριτές εντός του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένειας στη Νέα Υόρκη.

Μιλώντας, συγκεκριμένα, μετά τη συνέντευξη στο «cosmosfm» στάθηκε στο δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο είχε αποκαλύψει τις απόψεις του πριν από δέκα χρόνια. Έκανε λόγο πως εντός του κόμματος, τα στελέχη έχουν πρόβλημα με το προσωπικό του προφίλ, παρά με τις απόψεις του.

«Σιχαίνομαι τη υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωή. Την έχω σκυλοβαρεθεί και εγώ και ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν τι άλλο να κάνουν. Εάν η άποψή τους είναι επί συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων, θα καταλάβουν πολύ γρήγορα πως συμφωνούμε. Σε τι διαφωνούμε; Στον διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας; Στην αναθέωρηση του στρατεύματος με το οποίο λειτουργεί σήμερα; Στη δημόσια υγεία; Αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν συμπαθούν το προφίλ μου, το βιωματικό μου προφίλ. Αυτό δεν είναι πολιτική υπόθεση, είναι κόμπλεξ, άρα λοιπόν ας ξεκομπλαριστούν» ήταν τα λόγια του Στέφανου Κασσελάκη.

Πώς αντέδρασε όταν έμαθε για το δημοσίευμα

Έντονη ήταν η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη όταν έμαθε για το δημοσίευμα της εφημερίδας, με την οποία αναδείχθηκαν οι απόψεις του πριν από μία δεκαετία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έμαθε για το επίμαχο άρθρο όταν πήγαινε στον ραδιοφωνικό σταθμό για τη συνέντευξή του και, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού, ήταν η πρώτη φορά που «έχασε» το χαμόγελό του.

Μάλιστα, στην αρχή που μπήκε στο στούντιο, δεν ήθελε να απαντήσει καν σε αυτό το ερώτημα, ωστόσο στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και έκανε κανονικά τη συνέντευξη. Σε ερώτηση, που του έγινε, για το εάν νιώθει περισσότερο influencer παρά πολιτικός, είπε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Τάιλερ σιχαίνονται αυτόν τον όρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA