Μενού
Αχιλλέας Μπέος
Αχιλλέας Μπέος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ για το επεισόδιο που είχε χθες με πλημμυροπαθη κάτοικο από την Άλλη Μεριά Βόλου, τον οποίο γρονθοκόπησε, αλλά θέλοντας να δικαιολογήσει τη στάση του, προχώρησε σε μια απαράδεκτη δήλωση. 

«Εγώ ως Μπέος έτσι αντιδρώ, κύριοι, και μεγάλωσα στη ζωή μου  ότι οι άντρες έρχονται σε διαπληκτισμό, φωνάζουν, βρίζονται και μετά όποιος έχει άδικο, ζητάει συγνώμη. Εν πάσει περιπτώσει εσείς που κόπτεστε; Δεν το κατάλαβα. Έτσι μάθαμε εμείς εκείνα τα χρόνια και έτσι μεγαλώσαμε. Τι να κάνουμε τώρα; Να γίνουμε λουλούδες; Μην τρελαθούμε τώρα», είπε ο Αχιλλέας Μπέος στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ. 

 

«Εσάς αν σας βρίσουν τη μάνα και σας πουν "αντε γ…", κάντε το κορόιδο και πείτε "ευχαριστώ"». Εμείς οι παλαιών αρχών μεγαλώσαμε με αυτές τις αρχές», συμπλήρωσε ο δήμαρχος του Βόλου. 

«Θα δώσω στον Κασσελάκη κίτρινες γαλότσες να καθαρίσουμε μαζί την πόλη»

Όταν δε ο Αχιλλέας Μπέος ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής, Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη για τα σχόλιο που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Αχιλλέας Μπέος είπε: 

«Δικαίωμά του να πει ό,τι θέλει. Θα κριθούμε όλοι την επόμενη Κυριακή. Ο κ. Κασσελάκης θα πάρει την απάντησή του όταν πρέπει. Τώρα πρέπει να δώσω μια ανάσα στους πολίτες του Βόλου. Με τον Κασσελάκη θα ασχοληθούμε εν ευθέτω χρόνω. 

Να έρθει στον Βόλο, πολύ ευχαρίστως. Εγώ θα τον δεχτώ αν έρθει στο δημαρχείο. Θα τον ενημερώσω και θα του δώσω και κάτι γαλότσες κίτρινες να πάμε στις περιοχές που έγιναν οι μεγάλες ζημιές, θα του δώσω και ένα φτυάρι, θα πάρω και εγώ, να πάρει και ο Τάιλερ άλλο ένα και θα καθαρίσουμε όλοι μαζί την πόλη». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.