Μενού
adonis
Άδωνις Γεωργιάδης | Action 24
  • Α-
  • Α+

Σε ένα απίστευτο, ακόμα και για τα δικά του δεδομένα, ξέσπασμα κατά του Παύλου Πολάκη προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Υγείας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action 24 και όταν ο παρουσιαστής, Γιώργος Πιέρρος, αναφέρθηκε σε ένα «τιτίβισμα» για τον Παύλο Πολάκη ακολούθησε ένα πρωτοφανές, on air, ξέσπασμα.

«Πάντα λέω ότι ο Πολάκης είναι ένα γελοίο υποκείμενο, δεν είχα ποτέ αμφιβολία για αυτό αλλά το σημερινό πιστεύω ότι και η κ. Καλογεροπούλου, με την οποία έχουμε ιδεολογική διαφωνία, θα το καταδικάσει μετά βδελυγμίας. Προσέξτε, τι λέει ο άνθρωπος αυτός ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος – που μπορείς να διαφωνείς μαζί του, να θεωρείς ότι δεν ήταν καλός υπουργός Εργασίας, να πεις ότι θέλεις – ήταν ένας αργυρώνητος προδότης ο οποίος για να πάρει αυτή την άμισθη θέση στον ΟΗΕ πούλησε τις εκλογές επίτηδες εναντίον του Τσίπρα.

Θέλετε να κάνουμε τώρα πολιτική στην Ελλάδα λέγοντας ''εσύ είσαι προδότης'', ''εσύ είσαι διεφθαρμένος'', ''εσύ είσαι περισσότερο προδότης'' και αυτό λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και κόμμα; Με συγχωρείτε, κάποια στιγμή πρέπει να μπουν όρια στην πολιτική! Έτσι θα γίνει η πολιτική πια στην Ελλάδα; Μα τι ντροπή είναι αυτή; Τι σίχαμα είναι αυτός ο άνθρωπος, ρε παιδάκι μου; Τι σιχαμένος είναι αυτός ο άνθρωπος; Σιχαμένος πραγματικά, σιχαμένος! Σιχαμένος.

Σιχαμένος, όταν πάει και λέει ότι ο άλλος τα ‘χει πάρει έτσι από τη Νέα Δημοκρατία! Σιχαμένος, σίχαμα, ουστ! Έτσι θα γίνει η πολιτική στην Ελλάδα, δεν ντρέπεται ο Κασσελάκης που τον κρατάει; Δεν φταίει όμως κανένας άλλος, ο Τσίπρας φταίει που δεν τον διέγραψε! Ο Τσίπρα φταίει για όλα! Που του έκανε τέσσερα χρόνια όσα του έκανε, τον κράτησε στη θέση του και συνεχίζει να κάνει τώρα αυτά τα αίσχη. Βρωμίζει όλη την πολιτική ζωή της Ελλάδας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA