Μενού
xaritsis-axtsioglou
Αλέξης Χαρίτσης - Έφη Αχτσιόγλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα συγκροτήσουν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσουν σήμερα Δευτέρα (4/12), σε εκδήλωση στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων. 

Στην εκδήλωση θα διεξαχθεί και πολιτική συζήτηση, στην οποία αναμένεται να ακουστούν η ταυτότητα και οι πολιτικές θέσεις του νέου σχήματος. Ορόσημο για τη νέα αυτή ΚΟ θα είναι η συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, όπου εκεί θα παρουσιάσουν το νέο τους πολιτικό στίγμα. Βασικός στόχος είναι η άσκηση αντιπολίτευσης.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι τις ευρωεκλογές επικεφαλής θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης και έτσι θα συμμετάσχει το νέο κόμμα στις ευρωεκλογές. Χαρακτηριστικά στελέχη της κίνησης έλεγαν στο Reader πως «δεν προλαβαίνουμε για ιδρυτικό συνέδριο πριν τις κάλπες του 2024. Γι αυτό δεν μιλάμε για ταυτόχρονη συγκρότηση κόμματος διότι πρέπει να εκλεγούν και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας αλλά και της Κεντρικής μας Επιτροπής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA