Ο Λευτέρης Αυγενάκης διαψεύδει κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τον συνδέει με οποιαδήποτε έκνομη πράξη.
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δηλώνει πως είναι ήσυχος με την συνείδησή του και «σίγουρος».
Αναλυτικά η ανάρτηση Αυγενάκη:
«Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να με εμπλέκει σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως επιβεβαιώνεται και από το σύνολο της δικογραφίας.
Όλη η υπόθεση, είμαι βέβαιος ότι θα αξιολογηθεί κατά το προσήκοντα θεσμικό τρόπο, μακριά από μικροκομματικές και επικοινωνιακές σκοπιμότητες.
Είμαι σίγουρος και ήσυχος με την συνείδησή μου».
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- O δημόσιος καβγάς Άδωνι με Δένδια, η κακή εβδομάδα Μητσοτάκη και το χειρότερο σενάριο για ΣΥΡΙΖΑ
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι μετά τον καύσωνα
- Επιστολή Τσίπρα στον Τασούλα για το δημοψήφισμα: «Να λάμψει επιτέλους η αλήθεια»
- «Κομήτης αναγούλας»: Κάτω τα χέρια από τα ελληνικά φέριμποτ
- Οι οκτώ εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα τον Αύγουστο: Ξεκινάει η «μάχη» της ενημέρωσης
- Ιωάννα Τούνη: «Καρφιά» από τις Μαλδίβες για τα ελληνικά νησιά τον Δεκαπενταύγουστο - «Δεν την παλεύω»
- Κολομβία: Η πόλη θαύμα που είπε «ποτέ ξανά» στον σεισμό - Πώς έσωσε μέχρι και τον τελευταίο κάτοικο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.