Ο Λευτέρης Αυγενάκης διαψεύδει κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τον συνδέει με οποιαδήποτε έκνομη πράξη.
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δηλώνει πως είναι ήσυχος με την συνείδησή του και «σίγουρος».
Αναλυτικά η ανάρτηση Αυγενάκη:
«Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να με εμπλέκει σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως επιβεβαιώνεται και από το σύνολο της δικογραφίας.
Όλη η υπόθεση, είμαι βέβαιος ότι θα αξιολογηθεί κατά το προσήκοντα θεσμικό τρόπο, μακριά από μικροκομματικές και επικοινωνιακές σκοπιμότητες.
Είμαι σίγουρος και ήσυχος με την συνείδησή μου».
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- O δημόσιος καβγάς Άδωνι με Δένδια, η κακή εβδομάδα Μητσοτάκη και το χειρότερο σενάριο για ΣΥΡΙΖΑ
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι μετά τον καύσωνα
- Επιστολή Τσίπρα στον Τασούλα για το δημοψήφισμα: «Να λάμψει επιτέλους η αλήθεια»
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
- YouTuber πάει για ψάρεμα στα πιο μολυσμένα νερά της Αττικής - Τι βρήκε σε Ελευσίνα και Κηφισό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.