Μενού
autias
Ο Γιώργος Αυτιάς. | Glomex
  • Α-
  • Α+

«Πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα καταναλωτή, την οικογένεια, να ζήσει το Πάσχα με φθηνότερη τιμή, αλλά να στηρίξουμε και τον παραγωγό», είπε το πρωί της Τετάρτης στο Mega o Γιώργος Αυτιάς.

«Γιατί πάμε Ευρώπη; Στην Ευρώπη θα συντελεστούν μεγάλες αλλαγές. Με την ΚΑΠ εξασφάλισε η πατρίδα μας να μην έχουν μείωση οι αγρότες όπως είχαν σε άλλες χώρες», τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Η νέα ΚΑΠ λόγω κλιματικής αλλαγής φέρνει νέα πράγματα. Η δεύτερη μάχη είναι για την άμυνα της χώρας. Εξασφαλίσαμε μεγάλη επιχορήγηση να μην λαμβάνεται υπόψιν η δαπάνη για την άμυνα στο χρέος», πρόσθεσε.

«Το τρίτο στοιχείο είναι καλύτεροι δρόμοι, καλύτερα νοσοκομεία, καλύτερα σχολεία και στήριξη εισοδήματος», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Αυτιάς: «Πρώτος στις καρδιές»

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε επίσης για την «εμπιστοσύνη και την αγάπη» που δέχεται από τον κόσμο.

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι “34 χρόνια ήσουν κοντά μας και τώρα πάρε το διαβατήριο”. Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αυτή η μέτρηση (σ.σ. η πρόσφατη δημοσκόπηση) δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση. Ευχαριστώ, τρεις μου έκαναν επίθεση. Δεν θα απαντήσω σε αντιπάλους μου. Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε αντίπαλοι, πιστεύω ότι κινούμαστε παράλληλα», σημείωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA