Στη Νέα Ιωνία άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι ο λαός πρέπει να βγει δυνατός από τη σημερινή κάλπη.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ψήφισε στο εκλογικό κέντρο στη Νέα Ιωνία και στην ερώτηση δημοσιογράφου αν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έχουν πολιτικό χρώμα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ απάντησε: «Εντελώς πολιτικό χρώμα, άλλωστε όλοι το λένε πλέον αυτό. Κάθε πράξη μας είναι πολιτική ούτως ή άλλως».
«Σήμερα ψηφίζουμε για δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με το γαρύφαλλο, για να βγει δυνατός ο λαός από την κάλπη, γιατί ακριβώς τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, οι δήμαρχοι, οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι που θα εκλεγούν, θα θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση των πολιτών, του λαού, γιατί ακριβώς ενδιαφερόμαστε για τις ανάγκες των πολλών, του ελληνικού λαού, και όχι για τα κέρδη των λίγων», δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.