Μενού
kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Alpha / Glomex
  • Α-
  • Α+

Το εκλογικό του δικαίωμα για πρώτη φορά ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία άσκησε το μεσημέρι της Κυριακής  για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προσήλθε στις 12:00 στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης ευδιάθετος και χαμογελαστός. Τον Στέφανο Κασσελάκη περίμεναν έξω από το εκλογικό κέντρο πολίτες οι οποίοι του ζήτησαν να βγάλουν μία σέλφι ενώ άλλοι τον χειροκροτούσαν.

Στέφανος Κασσελάκης: Πυρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Άκουσα νωρίτερα τον πρωθυπουργό να λέει ότι σήμερα είναι η μέρα που οι Έλληνες επιλέγουν τους τοπικούς άρχοντές τους. νομίζω έχει έρθει η μέρα να αλλάξουμε την ορολογία. Οι Έλληνες πρέπει να επιλέγουν τους τοπικούς υπηρέτες τους. ανθρώπους που έχουν προϋπηρεσία στην εργασία, στην κοινωνία, με καθαρά χέρια, που είναι εδώ να υπηρετήσουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα, χωρίς αλαζονεία και πάνω απ’ όλα με διαφάνεια.

Σήμερα καλώ τους Έλληνες και ειδικά τους νέους και τις νέες μας να έρθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα μικρό μήνυμα: ότι η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από κακοδιαχείριση, από αμέλεια και πάνω απ’ όλα από την σπατάλη που χρεοκοπεί τη χώρα στο μακροπρόθεσμο. Το είδαμε και στη Θεσσαλία, το βλέπουμε σε όλη την αλυσίδα του μπλε κράτους. Σήμερα είναι η γιορτή της αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος στην άμεση ζωή τους που είναι η αυτοδιοίκηση. Έχετε ακόμα χρόνο πηγαίνετε και ψηφίστε».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA