Μενού
kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου, η Νέα Δημοκρατία απάντησε στο κάλεσμα που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει από τον Αχιλλέα Μπέο να αποσυρθεί από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (30/9) μεταξύ εκείνου και πολίτη του Βόλου.

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του.

Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος.

Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!

Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.