Μενού
komma-niki
Κόμμα Νίκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει αναφορικά με όσα δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος «Νίκη», Νίκος Παπαδόπουλος, μέσα στη Βουλή με αφορμή την επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ στη Δράμα, Αγγελικής Δεληκάρη.

«Οι πιστοί Χριστιανοί άρχισαν να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες», είπε κατά την ομιλία του, προκαλώντας αντιδράσεις εντός και εκτός Κοινοβουλίου. «Συγκεντρωθείτε, θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος στην αρχή ανακάλεσε, ωστόσο στη συνέχεια επανήλθε και μεταξύ άλλων είπε: «Η ντροπή είναι δική σας, μη μού χτυπάτε το χέρι [...] εσείς δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται, ξύπνησε ο λαός».

Ο βουλευτής αναφερόταν στην επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ στη Δράμα Αγγελική Δεληκάρη, την οποία χαστούκισε υποψήφια του κόμματος «Νίκη». 

Το κόμμα προχώρησε αναστολή της κομματικής ιδιότητας της δράστιδος, που είναι μέλος της Νίκης, και την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ερώτημα διαγραφής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA