Την άρση της ασυλίας των βουλευτών Λευτέρη Αυγενάκη για το επεισόδιο με υπάλληλο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» τον Ιούλιο του 2024 και Νίκου Παπαδόπουλου για το περιστατικό στην Εθνική Πινακοθήκη τον Μάρτιο του 2025 εισηγείται στην Ολομέλεια της Βουλής η κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασή της Βουλής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο βουλευτής της ΝΔ Λ. Αυγενάκης κατέθεσε υπόμνημα με το οποίο αιτήθηκε ο ίδιος την άρση της ασυλίας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή αποφάσισε «ομοφώνως» την άρση της ασυλίας του κ. Αυγενάκη, ενώ για την άρση της ασυλίας του προερχόμενου από την ΚΟ της «Νίκης», ανεξάρτητου βουλευτή, Ν. Παπαδόπουλου, αποφάσισε «κατά πλειοψηφία».
Την τελική απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.