Μενού
kostas-mpakogiannis-debate
Ο Κώστας Μπακογιάννης στο debate | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στον Μεγάλο Περίπατο και στην κριτική που δέχθηκε απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης, απαντώντας σε ερώτηση του συνυποψηφίου του στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών, Χάρη Δούκα, κατά τη διάρκεια του debate στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για το κόστος, ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι η Ομόνοια δεν στοίχισε τίποτα, το Σύνταγμα στοίχησε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ η παρέμβαση στην Πανεπιστημίου λιγότερο από τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε ότι έχει κάνει την αυτοκριτική του «και είναι σαφές σε όλους ότι καταλάβαμε το λάθος μας». Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε και σε κάποια άλλα μεγάλα έργα που προχώρησαν χωρίς προβλήματα, όπως ανέφερε, όπως το θέατρο στον Λυκαβηττό.

Ακόμα αναφέρθηκε και στον Εθνικό Κήπο που τον χαρακτήρισε «έργο πολύ δύσκολο», γιατί «μιλάμε για ένα φυσικό μνημείο το οποίο επίσης ολοκληρώθηκε και αν πάμε οι δυο μας και κάνουμε μια βόλτα, νομίζω θα το χαρείτε όσο κι εγώ, κυρίως όσο όλα τα παιδάκια τα οποία τρέχουν, ειδικά τα Σαββατοκύριακα».

Δούκας «Θα χρησιμοποιήσω κάθε σπιθαμή»

Από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας τόνισε ότι χαίρομαι που έβαλα στη συζήτηση το πράσινο και τις παιδικές χαρές και ότι η συζήτηση πια είναι για την πρόσβαση στην ψυχαγωγία.

Σε σχέση με το πού θα βρεθεί χώρος για όλα όσα έχει εξαγγείλει, ο κ. Δούκας τόνισε ότι υπάρχει απόφαση για 24 οικόπεδα. «Επιλογή το θέμα του πρασίνου και για αυτό θα χρησιμοποιήσω κάθε σπιθαμή», υπογράμμισε.

«Είναι ζωή, δεν είναι εργολαβία, ζαρντινιέρα και πλακάκι» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ σχετικά με τους χώρους στάθμευσης απάντησε ότι πρέπει να τοποθετηθούν περιμετρικά της πόλης, καθώς είναι «μαγνήτης αυτοκινήτων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA