Νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του είχε ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, αποκαλύπτοντας ότι η χώρα μας θα παρέχει αντιβαλλιστική προστασία στο γειτονικό κράτος.
Όπως έγραψε σε νέα του ανάρτηση ο Νίκος Δένδιας, «συνομίλησα εκ νέου με τον Βούλγαρο ομόλογό μου κ. Atanas Zapryanov και τον ενημέρωσα ότι η Ελλάδα θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την αντιβαλλιστική προστασία της Βουλγαρίας από το Ιράν».
Σε χθεσινή του ανάρτηση, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε: «Είχα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, κ. Atanas Zapryanov με τον οποίο συζητήσαμε για τους τρόπους αντιμετώπισης των επιπτώσεων από τις πρόσφατες εξελίξεις στο Ιράν και στη Μέση Ανατολή. Υπογράμμισα την ετοιμότητα της χώρας μας να συντρέξει, εφόσον απαιτηθεί, στη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Δένδιας.
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Γλυφάδα: Ο «ενδιάμεσος κρίκος» μεταξύ ισοβίτη και 30χρονου – Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του
- Δολοφονία στη Σύρο: Τι υποστήριξε ο δράστης - «Δεν τα πιστεύω αυτά για το παιδί μου», λέει η μητέρα της διασώστριας
- Η χειρότερη δουλειά στο Χόλιγουντ είναι και η πιο ελκυστική
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.