Μενού
Ο Δημήτρης Βίτσας
Παρουσία Βίτσα η εκδήλωση για την παρουσίαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Βίτσας αναφέρθηκε, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, στις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραπομπή του Στέφανου Τζουμάκα στην επιτροπή δεοντολογίας από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, τα όσα γίνονται εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «μία από τις χειρότερες στιγμές, ίσως τη χειρότερη στιγμή του κόματος από τότε που δημιουργήθηκε το 2000».

«Είναι ώρα αποφάσεων και συλλογικών και ατομικών» πρόσθεσε ο Δημήτρης Βίτσας, εκτιμώντας ότι «υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: το ένα είναι να φεύγει καθένας κατά μόνας και το δεύτερο μια να υπάρξει μια ομαδική συνεννόηση» μολονότι παρατήρησε ότι «διασπάσεις κατά τη διάρκεια συνεδρίου ή συνεδρίασης κομματικού οργάνου δεν έχουν συμβεί».

Δημήτρης Βίτσας: Τι είπε για τη διαγραφή Τζουμάκα

Ο Δημήτρης Βίτσας στάθηκε, μεταξύ άλλων, στη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα, η παραπομπή του οποίου στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος αναμένεται να περάσει από την Κεντρική Επιτροπή.

«Δεν μπορώ να είμαι ούτε με ίσες αποστάσεις, ούτε με τον Στέφανο Κασσελάκη ή με τον Τζουμάκα. Θα έπρεπε να ακολουθηθεί το καταστατικό, το οποίο λέει ότι παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας και ειδικότερα για την περίπτωση του Στέφανου Τζουμάκα, η Επιτροπή θα πάρει μία απόφαση και αυτήν την απόφσαη, στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, θα πρέπει να την ψηφίσει πάνω από το 70% για να ισχύσει» σημείωσε ο Δημήτρης Βίτσας.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA