Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Λέσβο, επί πολλά χρόνια βουλευτής και πρώην νομάρχης και δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος.
Ο 82χρονος πολιτικός, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από νευροχειρουργούς του Νοσοκομείου και σύμφωνα με συνεργάτες του που ενημερώθηκαν από τους γιατρούς, το επόμενο 48ωρο κρίνεται κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του.
- Από τον Μαζωνάκη μέχρι τον Μπονάτσο: Επτά διάσημοι Έλληνες που μας σόκαραν με τον αιφνίδιο θάνατό τους
- «20 λεπτά αναμονή για τουαλέτα και πουθενά καθίσματα»: Το αεροδρόμιο-εφιάλτης που εύχεσαι να μην προσγειωθείς ποτέ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε λαϊκή αγρύπνια την Κυριακή η σορός του - Η ανακοίνωση της οικογένειας
- Η αμήχανη αλήθεια για τις ερωτικές σκηνές στο «Βασικό Ένστικτο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.