Μενού
kuriazidis
Δημήτρης Κυριαζίδης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε ένα ομοφοβικό σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη προχώρησε ο βουλευτής Δράμας με τη ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης με τον ΣΥΡΙΖΑ να «καρφώνει» σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα. 

Μιλώντας στο STAR Βορείου Ελλάδος, ο Δημήτρης Κυριαζίδης αναφέρθηκε με υποτιμητικό τρόπο για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, προδίδοντας μία ρατσιστική νοοτροπία για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του κ. Κασσελάκη. 

«Συνέβη και πρόσφατα με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πως..», ανέφερε ο κ. Κυριαζίδης με τη δημοσιογράφο να του λέει «πρόεδρο». 

«Πρόεδρο, εντάξει... Ο, η... Λέμε πως έχουν τα πράγματα σήμερα», σχολίασε. Μάλιστα, μετά από σχόλιο της δημοσιογράφου ο βουλευτής είπε πως οφείλουμε να... «σεβαζόμαστε».

Το σχόλιο του κ. Κυριαζίδη αναπαρήγαγε με ανάρτησή της στο Facebook η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα Τάνια Ελευθεριάδου. «Ομοφοβικός βουλευτής Μητσοτάκη» γράφει στην ανάρτησή της.

«Σεβάζονται τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην Κ.Ο ;», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA