Εκπλήξεις φέρνει στην επιφάνεια η δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύεται η εφημερίδα «Παραπολιτικά», με τη ΝΔ να διατηρείται με απώλειες στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη θέση να γίνεται «μάχη» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Πλεύσης Ελευθερίας.
Σύμφωνα με τα ευρήματα, η αποδοχή της Μαρίας Καρυστιανού ανέρχεται σε 72,4%, ενώ του Παύλου ντε Γκρες σε 31,5%.
Δημοσκόπηση GPO: Τα ποσοστά των κομμάτων
Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση διαμορφώνονται ως εξής:
- Νέα Δημοκρατία: 23,5%
- ΠΑΣΟΚ: 13,6%
- Πλεύση Ελευθερίας: 13,1%
- Ελληνική Λύση: 9,2%
- ΚΚΕ: 7,9%
- ΣΥΡΙΖΑ: 5,7%
- Φωνή Λογικής: 3,2%
- Νίκη: 2,8%
- Νέα Αριστερά: 1,9%
- Κίνημα Δημοκρατίας: 1,9%
- ΜέΡΑ25: 1,8%
Άλλο κόμμα επιλέγει το 2,8% των ερωτηθέντων, ενώ οι αναποφάσιστοι ανέρχονται σε 10,7%. Λευκό ή άκυρο επιλέγει 1,1%, ενώ δεν θα ψηφίσω απαντάει το 0,8%.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.