Μενού
domna-mixailidou
Δόμνα Μιχαηλίδου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, βρέθηκε την Πέμπτη (31/8) στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς στις 11 Σεπτεμβρίου. 

Εκτός, όμως, από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει και αφορούσαν - μεταξύ άλλων - τα βιβλία, το διδακτικό προσωπικό, τις προσλήψεις εκπαιδευτικών, τα ολοήμερα σχολεία, καθώς επίσης τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, η Δόμνα Μιχαηλίδου ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής και για τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη

«Ήμασταν συμμαθητές με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμασταν ένα μεγάλο σχολείο, δεν ήμασταν ποτέ στο ίδιο τμήμα. Ήταν ένα παιδί που έφευγε λόγω Αμερικής κάποιες χρονιές, ήρεμο παιδί, κλειστό παιδί, καλός συμμαθητής και μαθητής», είπε μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Παιδείας. 

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει η ίδια την υποψηφιότητά του και εάν είναι ικανός να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ, η Δόμνα Μιχαηλίδου αρκέστηκε στο να πει: «Αυτό είναι προς σχολιασμό του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ, των ψηφοφόρων του και ίσως όλων όσων θέλουν να προσέλθουν στον ΣΥΡΙΖΑ βάσει διαφορετικών υποψηφιοτήτων. Ήδη υπάρχουν ικανοί και ικανές υποψήφιοι».  

 

Πάντως, παρά τις απανωτές ερωτήσεις των παρουσιαστών της εκπομπής, η Δόμνα Μιχαηλίδου απέφυγε να κάνει χαρακτηρισμούς για την πολιτική πορεία και τις θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη, εξηγώντας πως αυτή την περίοδο είναι τρομερά απασχολημένη ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και δεν προλαβαίνει να ενημερωθεί καλά για τις εξελίξεις, ώστε να μιλήσει δημόσια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA