Με αφορμή ένα κολιέ κεντητό με ελληνική σημαία που φοράει στον λαιμό της, η Δόμνα Μιχαηλίδου, από το πλατό του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Οι Αταίριαστοι», έκανε μια αποκάλυψη αναφορικά με την μετεγκατάσταση στους δήμους του Έβρου και την πριμοδότηση από το κράτος!
Όπως είπε, η υπουργός κοινωνικής συνοχής και οικογένειας, η κυβέρνηση δίνει κίνητρα και κάποιες παροχές σε όποιον επιθυμεί να εγκατασταθεί μόνιμα σε έναν από τους τρεις δήμους του Έβρου: Κομοτηνή, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα.
Θα λάβει 10.000 ευρώ από το κράτος και κάποιες παροχές προκειμένου να ξεκινήσει την μόνιμη εγκατάστασή του και γενικότερα το νέο ξεκίνημα στη ζωή του.
Η πριμοδότηση δεν αφορά εποχιακούς υπαλλήλους, κάποιον δηλαδή στο δημόσιο που θα πάει για έναν χρόνο και θα φύγει, αλλά ανθρώπους που θέλουν να μεταγκατασταθούν.
Η ιστορία του κολιέ με την ελληνική σημαία
Η αποκάλυψη έγινε, όταν ρωτήθηκε για το κολιέ που φοράει με την ελληνική σημαία κεντητή. Όπως είπε, την έφτιαξε μία γιαγιά από την Ορεστιάδα και της την έκανε δώρο ο δήμαρχος Ορεστιάδας για την πρωτοβουλία της μετεγκατάστασης.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.