Μενού
dora aygeri
Δώρα Αυγέρη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη της παρέμβαση ως εκπρόσωπος Τύπου έκανε η Δώρα Αυγέρη, η οποία στράφηκε ενάντια στις «εσωτερικές φωνές» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Φίλης που άσκησε νέα κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη, η Δώρα Αυγέρη επισήμανε πως ασκεί αντιπολίτευση τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και στο ίδιο το κόμμα. «Ο Νίκος Φίλης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα της οποίας ήταν μέλος, και στον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Κασσελάκης με έπεισε να μπω στη διαδικασία»

Μεταξύ άλλων, επισήμανε τη συμβολή του Στέφανου Κασσελάκη στο να την πείσει να συμμετάσχει στις εσωκομματικές διαδικασίες μετά την επιλογή του να την ορίσει εκπρόσωπο Τύπου.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που με έπεισε να ξαναμπώ μέσα σε αυτή την διαδικασία, γιατί το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βρεθήκαμε ήταν να μιλήσουμε για πολιτική. Δεν ήρθα ένας να κάνουμε μια πολιτική κουβέντα μιας ώρας που ήταν η αφετηρία της προσωπικής και πολιτικής μου γνωριμίας με τον ίδιο. Μιλήσαμε για την πολιτική. Του έθεσα ερωτήματα. Απάντησε ακομπλεξάριστα σε όλες τις ερωτήσεις που του έδωσα» είπε η Δώρα Αυγέρη.

«Καλή η θεωρία, χρειαζόμαστε αποτελέσματα»

«Καλή η θεωρία αλλά πάμε να δούμε και το αποτέλεσμα, αυτό θέλει ο κόσμος. Το αποτέλεσμα το αποτυπώνουν οι αριθμοί» συνέχισε η Δώρα Αυγέρη κατά τη διάρκεια της πρώτης της παρέμβασης.

«Δεν ήμασταν, μετρήθηκαν οι αριθμοί και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αυτό προσπαθούμε με όλη αυτή την αλλαγή. Προφανέστατα οι νέες συνθήκες αλλάζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων. Γι’ αυτό όμως γίνονται οι αλλαγές. Εάν δεν γίνονταν, δεν θα ήμασταν ένα κόμμα της Αριστεράς και της προόδου, αλλά θα ήμασταν ένα κόμμα της συντήρησης» σημείωσε.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν πρόλαβε να μιλήσει. Την πολιτική την αφαίρεσαν, προσπαθώντας να βάλουν άλλα πράγματα, όσοι καμώνονται και μιλούν για την μεταπολιτική. Υπάρχουν σύντροφοι που τους βρήκα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους οποίους αναζήτησε ο κ. Κασσελάκης για να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά δεν τους βρήκε» συμπλήρωσε η Δώρα Αυγέρη.

«Εγώ θέλω σήμερα να απευθύνω στους συντρόφους μου ένα κάλεσμα συστράτευσης. Εγώ ήρθα εδώ για να εκπροσωπώ τον όλο ΣΥΡΙΖΑ, τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας, την Αριστερά του μετά. Ο Στέφανος Κασελάκης ήρθε ως υποψήφιος πρόεδρος να προτείνει κάποια πράγματα, κάποιες σκέψεις και κάποιες προτάσεις, οι οποίες προφανέστατα και θα μπουν στη βάση της κρίσης και της αξιολόγησης» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA