Στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας υποδέχθηκε σήμερα ο Χάρης Δούκας τον Πρίγκηπα Αλβέρτο Β' του Μονακό και την αντιπροσωπεία του, προκειμένου να του απονέμει το Μετάλλιο του δήμου για την προσφορά του.
Σε μια λιτή τελετή, ο δήμαρχος Αθηναίων του απένειμε το Μετάλλιο του Δήμου σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην προστασία του περιβάλλοντος και της ενεργούς συμβολής του στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της διεθνούς συνεργασίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Στη συνέχεια ακολούθησε συνομιλία των δύο ανδρών στο γραφείο του δημάρχου και ανταλλαγή δώρων, ενώ ο κ. Δούκας τον ξενάγησε και στους χώρους του ιστορικού κτιρίου.
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Μυστήριο με τα οστά που βρέθηκαν στην Κυψέλη: Οι αρχές θα «ξεψαχνίσουν» φάκελο με εξαφανισμένα πρόσωπα
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.