H ευθύνη να μην διεξαχθεί το ντιμπέιτ βαραίνει τον Νίκο Ανδρουλάκη, σχολίασε ο Χάρης Δούκας, λίγα λεπτά μετά την είδηση ότι η τηλεμαχία με φόντο τις επαναληπτικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ οδεύει προς ναυάγιο.
«Μετά από δύο μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως φαίνεται, από την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε σήμερα ότι το ντιμπέιτ δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί», υπογράμμιζει σε ανακοίνωσή του ο Χάρης Δούκας.
«Η πρότασή μας ήταν σαφής: Ντιμπέιτ οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο», πρόσθεσε στη συνέχεια.
«Δεν επιθυμεί τον διάλογο στο ΠΑΣΟΚ»
Από τον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος επισημαίνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ»
«Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση του Χάρη Δούκα.
- Ξέσπασε η Χριστίνα Παππά: «Κατεβάστε ό,τι έχετε γράψει – Δεν έγινε ποτέ τίποτα στο ιατρείο του Κολωνακίου»
- Θάνατος Μαζωνάκη: Χωριστά και απομονωμένοι οι δύο γιατροί στον Κορυδαλλό - Η στιγμή της μεταγωγής τους
- Ένταση μεταξύ Τζίμα και Πρετεντέρη: «Η φιλελεύθερη προσέγγιση περί ατομικής ευθύνης με ενοχλεί»
- Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Τρεις νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες - Πώς έγινε το δυστύχημα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.