Τη δική του διάσταση στο θέμα των δημοσκοπήσεων και των αντιδράσεων που ακούγονται για την αξιοπιστία τους, έδωσε ο Ανδρέας Δρυμιώτης. Ο πολύπειρος πολιτικός αναλυτής, αναφέρθηκε τόσο στις εταιρείες όσο και σε αυτά που αποτυπώνουν με αφορμή τόσο το πολύ χαμηλό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, στα όρια του 3% όσο και για το ενδεχόμενο της επανόδου του Αλέξη Τσίπρα.
Διαβάστε ακόμη: Δημοσκόπηση Interview: Σταθερή η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ κι άλλη πτώση για ΣΥΡΙΖΑ
«Οι δημοσκόποι δεν είναι υποχείριο κανενός. Θα ήταν βλάκες να ακολουθούν κάποιον. Στην εξουσία εναλλάσσονται τα κόμματα και μπορεί να τους χαρακτηρίσουν αναξιόπιστους. Οι πολιτικές δημοσκοπήσεις είναι το πολύ 5% του τζίρου αυτών των εταιριών. Διακινδυνεύεις τη φήμη σου για να κάνεις το χατήρι;» είπε αρχικά ο κ. Δρυμιώτης, φιλοξενούμενος στον ΣΚΑΪ.
Για να συνεχίσει: «Όποιος δεν πιστεύει τις δημοσκοπήσεις κακό του κεφαλιού του. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει στο 3% αυτό αποτυπώνει, μπορεί και να πάρει παραπάνω».
Δρυμιώτης για Τσίπρα: «Κανείς που επέστρεψε δεν ευδοκίμησε»
Παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στο πολιτικό προσκήνιο, ενώ ο Ανδρέας Δρυμιώτης δεν έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την περίπτωση που ο Αντώνης Σαμαράς κατέβει στις εκλογές με δικό του κόμμα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.