Μενού
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ανάρτηση-έκκληση για συμμετοχή στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την ερχόμενη Κυριακή (14/4), έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης. 

Οι εκλογές γίνονται για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος. 

«Ξεκινήσαμε κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα: Για πρώτη φορά τους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας δεν τους επιλέγει ο πρόεδρος ή "οι άνθρωποι του προέδρου", που εξάλλου τέτοιοι δεν υπάρχουν. Αλλά τους επιλέγετε εσείς. Γιατί η δύναμη του νέου ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς, όπως σας είχα υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή» επεσήμανε ο κ. Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα social media. 

«Συμπολίτες μας και από την επικράτεια, αλλά και από την ομογένεια, δήλωσαν συμμετοχή για να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές. Τώρα βρίσκονται στην κρίση σας. Την Κυριακή 14 Απριλίου καταρτίζετε εσείς με την ψήφο σας το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς συμψηφισμούς, χωρίς κολλητιλίκια, χωρίς πολιτικές ισορροπίες» επεσήμανε και τόνισε: «Εσείς και μόνο εσείς». 

Ενημέρωσε πως «όσοι εγγραφήκατε για να ψηφίσετε διαδικτυακά, μπορείτε να ψηφίσετε στο isyriza.gr», ενώ όσοι θέλουν να «ψηφίσετε αυτοπροσώπως αυτή την Κυριακή, μπορείτε να βρείτε εδώ το εκλογικό τμήμα στο οποίο μπορείτε να πάτε: https://euroekloges.syriza2024.gr». 

«Την Κυριακή 14 Απριλίου, ψηφίζετε! Δεν χρειάζεται να είστε μέλη. Ψηφίζουν και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι, τα μέλη και οι φίλοι είστε η δύναμή μας. Δείτε σε πόσο λίγο χρονικό διάστημα μετατρέψαμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα ψηφιακό που δίνει τη δύναμη στη βάση. Φανταστείτε τι αλλαγές θα φέρουμε και στη χώρα, στη Δημοκρατίας μας. Για μια κοινωνική, πράσινη και δίκαιη Ελλάδα!» κατέληξε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA