Μενού
εκλογεσ συσριζα
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Όσο προχωρά η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑτα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν έως τις 14:00, θέλουν να είχαν ψηφίσει πάνω από 38.000 φίλοι του κόμματος.

Οι παραπάνω αριθμοί προέρχονται από καταμετρήσεις στο σύνολο των εκλογικών κέντρων επικράτειας και του εξωτερικού, ενώ πηγές στην Κουμουνδούρου δηλώνουν ικανοποιημένοι με την προσέλευση.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως η ροή των ψηφοφόρων αυξάνεται και δείχνει ότι θα έχει ξεπεράσει τις 40.000 στο χρονικό μέσο της διαδικασίας, ενώ δεν παρατηρούνται τεχνικά ή άλλα προβλήματα στην εξέλιξη της.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Τι είπαν οι υποψήφιοι

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε την ψήφο του στις εκλογές, μιλώντας για την επόμενη μέρα στο κόμμα και το πρόγραμμα που θέλει να ακολουθήσει.

«Εγώ αυτό που θέλω να δηλώσω είναι ότι από τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει την αντεπίθεση».

«Μία προγραμματική αντεπίθεση με συγκεκριμένα και κατανοητά μέτρα και προτάσεις που θα είναι στον αντίποδα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που έχει εφαρμοστεί τα τελευταία ειδικά τρία – τέσσερα χρόνια».

Ο Σωκράτης Φάμελλος ψήφισε περί τις 10:30, προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματος στη Θέρμη, στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

«Από τη Δευτέρα το restart ξεκινάει με πολλά χαμόγελα, αλλά και με πάρα πολλή δύναμη», τόνισε ο κ. Φάμελλος.

Εξερχόμενος από το παραβάν, ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, αναφέροντας: «Ελπίζω και εύχομαι τώρα σε μία μέρα ηλιόλουστη για το κόμμα μας, για την Ελλάδα μας, για τη δημοκρατία μας».

Ο Νικόλας Φαραντούρης ψήφισε στην Παλλήνη κατά τις 10:30, στο Παλαιό Δημαρχείο Παλλήνης και κατόπιν δήλωσε:

«Βρισκόμαστε στην Παλλήνη, στην οργάνωση μελών μου, μια δραστήρια οργάνωση όπως και εκατοντάδες άλλες οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα. Η προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι άπιαστο όνειρο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...