Μενού
Η Έλενα Ακρίτα στη Βουλή
Τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα για νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα απάντησε για την νομική προσφυγή της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για προηγούμενη ανάρτηση που είχε κάνει στα μέσα κοινωνικης δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα, στη νέα ανάρτηση στα social media, έγραψε πως «η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει. Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου».

Παράλληλα, επισήμανε: «Ίσα ίσα.  Ανυπομονώ να βρεθούμε με την συζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ». 

Έλενα Ακρίτα: Η νέα ανάρτηση για τη Μαρέβα Μητσοτάκη

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε ότι θα με μηνύσει. Την περιμένω και της λέω από τώρα ότι θα ζητήσω την άρση ασυλίας μου. Εγώ δεν είμαι δειλή, δεν ιδρώνει το αυτί μου από απειλές και δεν κρύβομαι από κανέναν. 

Ίσα ίσα. 

Ανυπομονώ να βρεθούμε με την συζυγο του πρωθυπουργού και να μάς αποκαλύψει επιτέλους την προέλευση των 40 ακινήτων, όλη την αλήθεια για το σπίτι Βολταίρου και αν γνωρίζει πώς και πού κατασπαταλήθηκαν τα σχεδόν 500.000.000 χρέος της ΝΔ πού από την τσέπη μας πληρώσαμε οι Έλληνες φορολογούμενοι. 

A bientot, madame».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA