Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το μακελειό στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια του οποίου σκοτώθηκαν 40 άτομα και τραυματίστηκαν άλλοι 100.
«Είμαστε συγκλονισμένοι από τις τρομακτικές εικόνες που έρχονται από τη Μόσχα, μετά και τη φρικτή επίθεση στο Crocus City Hall» αναφέρει αρχικά το ΥΠΕΞ για το περιστατικό μαζικών πυροβολισμών στη ρωσική πρωτεύουσα.
«Οι σκέψεις μας είναι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων, στις οποίες εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» καταλήγει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για το συμβάν στη Μόσχα.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.