Μενού
Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Χάρης Δούκας εξέφρασε τις ενστάσεις του για τη συγκρότηση Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου και τις αλλαγές στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που ανακοίνωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως αναφέρουν πηγές από τον περιβάλλον του, ο δήμαρχος Αθηναίων αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου να μετέχει στο «Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο» του ΠΑΣΟΚ, «αφού άλλωστε η σύσταση του οργάνου ήταν δική του προεκλογική δέσμευση».

«Επισημαίνουμε, όμως, ότι στην τελική σύνθεση του οργάνου δεν συμπεριλαμβάνονται όλοι οι υποψήφιοι (όπως ήταν η πρόταση του Χάρη Δούκα), ώστε να αποδειχθεί η ενότητα στην πράξη», προσθέτουν.

«Ο στρατηγικός και πολιτικός σχεδιασμός δεν μπορεί να είναι μονοπρόσωπο όργανο και προς μια πολιτική κατεύθυνση», τονίζουν πηγές από το περιβάλλον του Χάρη Δούκα.

«Οι συνολικές επιλογές, οι αρμοδιότητες, οι δομές και οι θέσεις στο κόμμα και στη Βουλή, δυστυχώς δεν αποπνέουν το αίσθημα ενότητας και δεν προωθούν τις απαραίτητες συνθέσεις και υπερβάσεις», υπογραμμίζουν οι ίδιοι άνθρωποι.

Ωστόσο, συμπληρώνουν ότι «σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε στον δρόμο της ενότητας και της νικηφόρας πορείας του ΠΑΣΟΚ».

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι θα απαρτίζουν το Συντονιστικό

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, συγκροτείται 9μελές Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο, στο οποίο θα μετέχουν οι:

  • Χάρης Δούκας
  • Παύλος Γερουλάνος
  • Άννα Διαμαντοπούλου
  • Νίκος Χριστοδουλάκης
  • Μιλένα Αποστολάκη
  • Θανάσης Γλαβίνας
  • Μυρτώ Σαμαρά
  • Κατερίνα Σολωμού
  • Γιάννης Βαρδακαστάνης

Υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ ήταν οι Χάρης Δούκας, Νίκος Ανδρουλάκης, Μιχάλης Κατρίνης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου και Παύλος Γερουλάνος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...