Ένταση σημειώθηκε στην κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όταν έγινε γνωστό ότι πέρασε η πρόταση του Χρήστου Σπίρτζη για την κατάθεση Πόθεν Έσχες από τους υποψήφιους προέδρους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη αντέδρασαν έντονα.
Σύμφωνα με την πρόταση Σπίρτζη που ψηφίσθηκε «οι υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος θα καταθέτουν με την υποψηφιότητά τους το Πόθεν Έσχες που έχουν καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές ώστε να δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πριν την αναγόρευσή τους από το Συνέδριο».
- Ροντέο στους διαδρόμους της Βουλής: Η Κωνσταντοπούλου πήρε το 100 για τη Βασιλική Πολύζου
- Άπιαστο όνειρο οι διακοπές για τους Έλληνες: 1 στους 2 δεν έχει χρήματα ούτε για μια εβδομάδα απόδρασης
- «Φοράει smart γυαλιά; Μπορεί να τραβάει βίντεο»: Το «Χ» ξέσπασε για την εμφάνιση Γεωργιάδη στη Λήμνο
- «Δεν είμαι πόρνη»: Ποια είναι η καλλονή που έγινε viral στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.