Μενού
Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Επικοινωνία με πολιτικούς αρχηγούς είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης,  πριν καταθέσει στη Βουλή την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Όπως προκύπτει από τη σχετική ενημέρωση, ο κ. Ανδρουλάκης επικοινώνησε με τον επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο, την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον επικεφαλής της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση.

Πρόκειται για τα κόμματα που στις δημόσιες τοποθετήσεις τους έχουν εκφράσει την πρόθεση να συνυπογράψουν την πρόταση.

Ο κ. Ανδρουλάκης για λόγους θεσμικής τάξης επικοινώνησε τηλεφωνικά και τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τους ενημέρωσε για το περιεχόμενο και το σκεπτικό της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να καταθέσει το κόμμα του.

Κατά πληροφορίες, τους ρώτησε εάν έχουν κάποια διαφωνία σχετικά με το κείμενο που θα κατατεθεί, αλλά δεν προκύπτει ότι το κείμενο θα είναι κοινό. 

Ο στόχος Ανδρουλάκη

Όπως γράφει ο Μαξιμιλιανός, πηγές από το ΠΑΣΟΚ αναφέρουν πως το ζήτημα δεν είναι να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, αλλά να καταφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης να δείξει πως αποτελεί τον βασικό πόλο της αντιπολίτευσης απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και να αποδείξει βέβαια πως αποτελεί αξιόπιστο πόλο σοβαρότητας μην υιοθετώντας τα τρελά του Κασσελάκη περί παραίτησης και διενέργειας εκλογών με διεθνείς παρατηρητές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA