Μενού
Κώστας Μουτζούρης
Παρουσία Κώστα Μουτζούρη συνέντευξη Τύπου | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, με αφορμή το βίντεο που κυκλοφόρησε και αναφέρεται με ακραίο ομοφοβικό τρόπο κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, προέβη σε σχετική δήλωση σχετικά με το τι έγινε.

Ο Κώστας Μουτζούρης κάνει λόγο για μία «παλαιότερη προσωπική στιγμή» του στιγμή με φίλους, ενώ καταγγέλλει μάλιστα πως το βίντεο «διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους».

«Σε ό,τι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν» καταλήγει ο Κώστας Μουτζούρης στην ίδια ανακοίνωση.

Κώστας Μουτζούρης: Η δήλωσή του

«Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

Σε ό,τι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.

Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».

Η απάντηση Κασσελάκη σε Μουτζούρη

«Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα - Μουτζούρης της Ευρώπης», σχολίασε μέσω Twitter ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το χρέος όλων των προοδευτικών Ελλήνων είναι να μη νιώσουμε αδύναμοι μπροστά στη χυδαιότητα, να μη νιώσουμε λιγότεροι, να μη νιώσουμε ηττημένοι», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η σύγχρονη Ελλάδα του αύριο θα νικήσει το μίσος, την ειρωνεία, την οπισθοδρόμηση. Θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης για ισότητα, για συμπερίληψη, για δικαιοσύνη, για αξιοκρατία, για εκσυγχρονισμό και για πρόοδο» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA