Μενού
pavlos marinakis 6
Παύλος Μαρινάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ευθεία επίθεση στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε σήμερα (29/09) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Νομίζω η εικόνα μιλάει από μόνη της κι όσοι την παρακολουθήσουν βγάζουν δυστυχώς γρήγορα συμπεράσματα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης για την πρόσφατη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε να αντιπαρατεθούμε πολιτικά με κ. Κασσελάκη και περιμένουμε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις. Αυτό χθες δεν το είδαμε».

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε, αναφορικά με το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, στο οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για ψήφιση νομοσχεδίων από χειροκροτητές: «Χαρακτήρισε χειροκροτητές τους βουλευτές που ψηφίζουν τα νομοσχέδια και πρέπει, λέει, σε αυτό να βάλουμε φωτιά. Επειδή επισκέπτεται συχνά το κοινοβούλιο να μην περιορίζεται σε βόλτες στο κοινοβούλιο και το εστιατόριο, για να μάθει τους χώρους, αλλά να μάθει και κάποιες βασικές αρχές του κοινοβουλευτισμού».

Μαρινάκης: «Δεν καταλαβαίνω»

Επιπλέον, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη: «Οι νόμοι να του πούμε ψηφίζονται κατά πλειοψηφία από βουλευτές που λέει χειροκροτητές, που είναι οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του έθνους. Υπάρχουν και νομοσχέδια που ψηφίζονται με αυξημένες πλειοψηφίες κι από άλλα κόμματα και το δικό του. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει με τη σημερινή του ανάρτηση».

Μαρινάκης: «Τι λένε οι βουλευτές του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναρωτήθηκε: «Αμφισβητεί (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) την κοινοβουλευτική δημοκρατία; Την αρχή της πλειοψηφίας; Και τι λένε οι βουλευτές του κόμματός του που έχουν ψηφίσει νομοσχέδια; Και τα υπόλοιπα κόμματα τι έχουν να πουν; Νομίζω ότι δεν ξεκινάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Εμείς εκφράσαμε ευχή να αποκτήσει η χώρα σοβαρή κι αξιόπιστη αντιπολίτευση. Δεν το βλέπουμε έως τώρα. Το αντίθετο βλέπουμε», σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης στο τέλος της τοποθέτησής του για τον Στέφανο Κασσελάκη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.