Ο Νίκος Παππάς, ο γνωστός μπασκετμπολίστας, βρέθηκε στο ξενοδοχείο President της Αθήνας όπου λαμβάνει χώρα η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται πως ο πρώτη άσος του Παναθηναϊκού είχε εισέλθει για λίγο στον πολιτικό στίβο με τον ΣΥΡΙΖΑ, με το όνομα του να ακούγεται για υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας. Την τελευταία στιγμή, ωστόσο, ανακοινώθηκε πως την θέση του παίρνει ο Νίκος Ζαχαριάδης.
Ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως έχει σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά και από το βραδινό γεύμα που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη στο κέντρο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται πως στην παρέα τους είχε προστεθεί και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Ο Νίκος Παππάς απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να συμμετέχει σε «πηγαδάκια» έξω από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει σήμερα Κυριακή (12/11).



- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.