Ο Νίκος Παππάς, ο γνωστός μπασκετμπολίστας, βρέθηκε στο ξενοδοχείο President της Αθήνας όπου λαμβάνει χώρα η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται πως ο πρώτη άσος του Παναθηναϊκού είχε εισέλθει για λίγο στον πολιτικό στίβο με τον ΣΥΡΙΖΑ, με το όνομα του να ακούγεται για υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας. Την τελευταία στιγμή, ωστόσο, ανακοινώθηκε πως την θέση του παίρνει ο Νίκος Ζαχαριάδης.
Ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως έχει σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά και από το βραδινό γεύμα που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη στο κέντρο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται πως στην παρέα τους είχε προστεθεί και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Ο Νίκος Παππάς απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να συμμετέχει σε «πηγαδάκια» έξω από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει σήμερα Κυριακή (12/11).



- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.