Μενού
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης στο Εκτελεστικό Γραφείο
Συνεδρίαση Εκτελεστικού Γραφείου παρουσία Αποστολάκη | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στο Mega σήμερα (27/10), αναφέρθηκε στι εσωκομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, αλλά και στις επικείμενες διαγραφές στο κόμμα.

«Ο κ. Κασσελάκης μετά την εκλογή του από τον κόσμο έχει μία ευθύνη και αυτή είναι να λειτουργήσει το κόμμα. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία κάποια πράγματα ξεφύγανε. Κάποια μέλη δεν τήρησαν τον κώδικα δεοντολογίας του κόμματος και στις εμφανίσεις τους ξεπέρασν τα όρια» είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής τους Στέφανο Τζουμάκα, Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα.

Ευάγγελος Αποστολάκης: Τι έγινε στο Εκτελεστικό Γραφείο

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, υπογράμμισε πως η υπόθεση για τις διαγραφές συζητήθηκε μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη, της Έφης Αχτσιόγλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

«Χτες, αυτή η υπόθεση συζητήθηκε μόνο από την κ. Αχτσιόγλου και από τον κ. Τσακαλώτο. Η μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι να λυθούν γρήγορα τα προβλήματα έτσι ώστε να γίνει αυτό που θέλει ο νέος πρόεδρος, η αναδιοργάνωση του κόμματος δηλαδή. Όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν γίνει χτες. Το κόμμα πρέπει να λειτουργήσει και εάν υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει με όλους, δεν περισσεύει κανείς» πρόσθεσε ο κ. Αποστολάκης.

Συμπλήρωσε πως «όταν όμως, κάποιοι παίρνουν κάποιες θέσεις, δημιουργούνται θέματα. Οι θέσεις του προέδρου είναι προς την κατεύθυνση του να βρεθούν λύσεις. Έχει απευθυνθεί σε όλους και κατέθεσε και τις προθέσεις του».

Ευάγγελος Αποστολάκης
Ευάγγελος Αποστολάκης | Eurokinissi

Ευάγγελος Αποστολάκης: Τι είπε για τις δημοσκοπήσεις

Για τις δημοσκοπήσεις ο Ευάγγελος Αποστολάκης, βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε αναμενόμενη την πτώση στα ποσοστά, ενώ εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

«Παρά το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει μονάδες, φαίνεται πως αυτές δεν πάνε στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει πολύς κόσμος που είναι στην άκρη και περιμένει να δει τι θα κάνει. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Ο κ. Κασσελάκης θα ξεκινήσει από σήμερα περιοδείες. Ο κ. Κασσελάκης είναι ανοιχτός σε όλες τις συναντήσεις γιατί πιστεύει πως τα προβλήματα λύνονται με συζήτηση» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA