Μενού
Evaggelos Apostolakis
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης | Eurokinissi/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης πήρε θέση για όσα γίνονται τελευταίο χρονικό διάστημα στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ευρύτερα της Κεντροαριστεράς.

Ο βουλευτής Επικρατείας, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο  των Παραπολιτικών 90,1, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όλα τα κόμματα έχουν μαύρα».

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός» είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης και πρόσθεσε:

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε ότι το ποσοστό δεν είναι κακό, ωστόσο δεν είναι «για να πετάμε και στα σύννεφα». «Σημαίνει ότι κάτι δεν δούλεψε καλά, δεν δούλεψε ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ καλά ούτε στις τοπικές, ούτε συντονιστικά. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν υπήρχε ένας καλύτερος συντονισμός. Επίσης, θεωρώ ότι κάποιοι δεν βοηθήσανε.»

Σχετικά με το αν υπάρχει ρήξη μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Αλέξη Τσίπρα, είπε:

«Δεν νομίζω ότι έχει ούτε ο Κασσελάκης τάσεις να επικρίνει τον Τσίπρα, ούτε ο Τσίπρας να μειώσει τον Κασσελάκη. Και οι δύο κινούνται προς την κατεύθυνση να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα. Υπάρχουν σημεία στα οποία δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή, είναι ή άσπρο ή μαύρο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις και ενδεχομένως σε αυτά τα σημεία να είναι λίγο διαφορετικές οι θέσεις».

Αποστολάκης για Σπίρτζη

Για τον Χρήστο Σπίρτζη ο κ. Αποστολάκης δήλωσε: «τεχνηέντως προσπαθεί να περάσει μια εικόνα ότι υπάρχει θέμα πάλι στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει, δεν αμφισβητείται ο Κασσελάκης. Ο κ. Σπίρτζης από την αρχή που ανέλαβε ο Κασσελάκης έχει μια θέση τέτοια, παράξενη. Το ότι ο κ. Σπίρτζης παίρνει μια τέτοια θέση δεν σημαίνει ότι αμφισβητείται ο Κασσελάκης».

Ερωτηθείς για το εάν ο πρώην υπουργός ξεπερνά τα όρια, ο κ. Αποστολάκης είπε: «ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψη του, ο ίδιος πρέπει να πει ότι αφού δεν υποστηρίζει τον πρόεδρο και αφού πιστεύει ότι ο πρόεδρος δεν μπορεί να οδηγήσει την κατάσταση πουθενά να κάνει κάτι ανάλογο με αυτά που λέει. Εγώ όταν κάπου δεν συμφωνώ και δεν είμαι παράλληλος κάνω και την ανάλογη ενέργεια για να μην εκτίθεμαι.

Αν ο κ. Σπίρτζης νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι για τον ίδιο πρέπει να πάρει μια απόφαση, δεν είναι ανάγκη να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να τον διαγράψει. Δεν νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει κανέναν για τις θέσεις του και για τις απόψεις του».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA