Τις ευχαριστίες του στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τον στήριξε ενόψει του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών εξέφρασε κατά τη διάρκεια του debate ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Δούκας.
«Βεβαίως και ο κύριος Ζαχαριάδης είχε πει από την αρχή ότι αν ο κύριος Δούκας πάει στον δεύτερο γύρο εγώ θα τον στηρίξω. Και τον τιμάει αυτό και βεβαίως αποδέχθηκα την στήριξη του και τον ευχαριστώ πολύ», ανέφερε ο κ. Δούκας.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει για το αν στο δεύτερο γύρο θα στήριζε και αυτός από την πλευρά τον Κώστα Ζαχαριάδη για Δήμαρχο της Αθήνας.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.