Μενού
Αλέκος Φλαμπουράρης
Αλέκος Φλαμπουράρης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η στάση που θα κρατούσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σχετικά με τον ποιον θα στηρίξει μεταξύ Όλγας Γεροβασίλη και Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης έδωσε την εμπιστοσύνη του στην Όλγα Γεροβασίλη, λέγοντας πως «την κρίσιμη ώρα η εμπειρία πρέπει να συμβαδίζει με την τόλμη».

Αναλυτικά ο Αλέκος Φλαμπουράρης είπε: «Αν γίνουν εκλογές με τις καταστατικές, αναγκαίες δημοκρατικές διαδικασίες, εγώ όπως ήδη γνωρίζετε λόγω αντικειμενικών παραγόντων, ιστορίας, κοινής πορείας, όλα τα χρόνια βαθιάς εκτίμησης, θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσά μου Όλγα Γεροβασίλη γιατί πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη και τα δύο αυτά τα έχει η Όλγα.

Απέναντί μας έχουμε μία καταστροφική κυρίαρχη δεξιά κάτι που και εμείς το επιτρέψαμε και πρέπει να τεθούμε επικεφαλής του μετώπου που θα την ανατρέψουμε. Τώρα βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Χρειάζεται ενότητα, αγώνας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA