Μενού
Adonis Georgiadis
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης | Eurokinissi/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στον Παύλο Πολάκη και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «πολακισμό», τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ «λούζεται», με αφορμή και την κόντρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την Αθηνά Λινού.

«Εμένα η Αθηνά Λινού δεν είναι φίλη μου, αλλά πολιτική αντίπαλος, ωστόσο καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Ο ΣΥΡΙΖΑ λούζεται τον "πολακισμό" και καλά να πάθει.»

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν θα είναι αρχηγός για πολύ ακόμα».

«Ο κ. Κασσελάκης έχει χάσει τον έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα είναι αρχηγός για πολύ διάστημα ακόμα, είναι προφανώς. Αυτό το έπαθε γιατί ως αρχηγός αποφάσισε να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη από την ΚΟ.

Από εκείνη την ώρα, άρχισε τα "συγγνώμη Παύλο μου, πόσο σε αγαπώ, πόσο στενοχωρήθηκα που σε διέγραψα". Το αποτέλεσμα ήταν όταν ήρθε ο Πολάκης στη Βουλή, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πήγαιναν και τον χάιδευαν» είπε ο υπουργός Υγείας και συνέχισε λέγοντας:

«Αν ο Κασσελάκης διαγράψει τη Λινού, είναι προφανές ότι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι είναι ο Πολάκης. Αν όμως ο Κασσελάκης διαγράψει τον Πολάκη, τότε ο Πολάκης θα λέει ότι έπεσε θύμα συγκάλυψης της διαφθοράς. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Γιατί έγιναν όλα αυτά; Γιατί ο κ. Κασσελάκης δεν ήταν ικανός για αρχηγός».

Εγώ έχω πει ότι βλέπω τον Πολάκη να γίνεται αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Ο "πολακισμός" αρχίζει και εδραιώνεται. Αυτό είναι κακό για την Ελλάδα.»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...