Η Όλγα Γεροβασίλη μετά την τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τις εκλογές, ανέφερε πως αν ανακαλέσει το «βρείτε μου αντίπαλο» τότε θα σταματήσει και δεν θέλει να γίνουν εκλογές.
«Αγαπητέ Στέφανε, στην εναρκτήρια ομιλία σου είπες "βρείτε μου αντίπαλο και πάμε". Εάν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς, εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω» είπε η κα Γεροβασίλη.
Σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε στο βήμα και είπε «δεν είμαστε σκάκι».
«Στην αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν» συνέχισε η βουλευτής. «Όποιος νόμιζε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες» πρόσθεσε.
Εν συνεχεία, σχολίασε: «Τώρα αν θες εκλογές σε 10 μέρες αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει, ε καν' τις μόνος σου να δεις τι θα πάρεις. Μένω σε αυτό που είπα».
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.