Μενού
Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Κοτζιάς γευμάτισαν σε ταβέρνα στον Πειραιά
Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Κοτζιάς γευμάτισαν σε ταβέρνα στον Πειραιά
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκαν σήμερα, Δευτέρα (27/11) με τον επικεφαλής του Πράττω, Νίκο Κοτζιά, μετά τη διμερή συμφωνία για συνεργασία.

Οι δύο τους γευματίζουν σε ψαροταβέρνα στον Προφήτη Ηλία στον Πειραιά, όπως φαίνεται και από τις εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα, ο κ. Κασσελάκης και ο κ. Κοτζιάς συζητούν, την ώρα που οι εξελίξεις και οι αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεχείς.

Η συμφωνία Κασσελάκη - Κοτζιά για συνεργασία

Προ ημερών, ο Στέφανος Κασσελάκης, με επιστολή του, είχε αποδεχθεί την πρόταση του Νίκου Κοτζιά για συνεργασία.

«Έλαβα την επιστολή σου και σ’ ευχαριστώ για την πρόσκληση που απευθύνεις στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Χαίρομαι δε, καθώς διαπιστώνω ότι η επιστολή διαπνέεται από πνεύμα για την ανάγκη ενότητας και συνεργασίας  όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου» ανέφερε, αρχικά και συμπλήρωνε πως το κόμμα του «στηρίζει και προωθεί τον ανοιχτό διάλογο και τη συνεργασία με όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης απέναντι στην κοινωνία».

«Στην παρούσα κρίσιμη ιστορική και πολιτική καμπή είναι αναγκαίο να ξεκινήσει ο διάλογος για την ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων, για την εξεύρεση των αναγκαίων ιδεολογικών συγκλίσεων και προοπτικών, για τον σχεδιασμό μακροπρόθεσμων προγραμματικών συμφωνιών με βαθιά πίστη στις δημοκρατικές αρχές και αξίες, με όρους συμπεριληπτικότητας και κοινωνικής λογοδοσίας» συμπλήρωνε. 

Καταλήγοντας, ο κ. Κασσελάκης επεσήμανε πως «μέσα από τον πλουραλισμό και τη διεύρυνση θα προκύψει η (ανά)σύνθεση των προοδευτικών δυνάμεων» με αποτέλεσμα να υλοποιηθούν οράματα αλλά και να «δημιουργηθούν "μέτωπα αντίστασης και αναγέννησης" απέναντι στις διαρκείς  πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις σ’ εθνικό και διεθνές επίπεδο. Για να μπορέσει να επέλθει η κοινωνική και πολιτική αλλαγή και να ανατραπεί η καταστροφική για τη χώρα κυβέρνηση της ΝΔ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA