Μενού
giannhs oikonomoy
Γιάννης Οικονόμου | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Η αυτοδικία δεν είναι ανεκτή σε καμία έκφανσή της» επισημαίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την προσαγωγή και την κράτηση από την Αστυνομία τριών ατόμων στην Αλεξανδρούπολη, που κρατούσαν παράνομα σε τρέιλερ οχήματος 13 παράτυπους μετανάστες. Στη συνέχεια της ανάρτησης του ο κ. Οικονόμου έχει κοινοποιήσει και την ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ σχετικά με το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (22/08) στην Αλεξανδρούπολη, όπου σε βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένας πολίτης να έλκει ένα τρέιλερ, εντός του οποίου κρατούνταν παράνομα 13 μετανάστες. Για το περιστατικό εντοπίστηκε, προσήχθη και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ο ιδιοκτήτης του οχήματος (Αλβανός υπήκοος). Παράλληλα, μαζί του, όπως σημειώνει η ΕΛΑΣ, προσήχθησαν και κρατούνται ακόμη δύο άτομα, οι οποίοι φέρονται να τον βοήθησαν στο περιστατικό, με τους τρεις συλληφθέντες να παραπέμπονται στη δικαιοσύνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA