Μενού
Ο Γιώργος Τσίπρας
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, θέτοντας θέμα ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μίλησε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής ΟμάδαςΓιώργος Τσίπρας, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM».

«Αν δεν υπάρξει συνεννόηση μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο, που θα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά για να πάμε στις ευρωεκλογές» είπε ο Γιώργος Τσίπρας, προκαλώντας νέους «τριγμούς» στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όχι, θα πρέπει να υπάρξει ένας, πρέπει να είναι ο Κασσελάκης μέχρι τις ευρωεκλογές» απάντησε ο Γιώργος Τσίπρας σε ερώτηση για το εάν θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να κινηθεί με συλλογική ηγεσία.

Γιώργος Τσίπρας: Τι είπε στη συνέντευξή του

«Δεν ξέρω αν θα το ξημερώσουμε, ελπίζω ότι θα γίνει με την παρουσία του προέδρου. Δεν είναι ευχάριστα όλα αυτά που συμβαίνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να υπάρχει, να υπάρξει και να προστατευτεί το κόμμα» τόνισε για τη χρονική διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας.

«Όχι, αλλά αυτό είναι το τελευταίο περιστατικό. Οι συνολικές εξελίξεις έχουν σημασία. Πρέπει να αποκατασταθεί μια πολιτική λειτουργία στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάμε καλά για τις ευρωεκλογές» ήταν η απάντησή του για το ερωτηματολόγιο Κασσελάκη.

«Όχι μόνο εγώ. Από τότε που οι πρώην σύντροφοι αποχώρησαν, δεν υπήρξε καμία αμφισβήτηση του προέδρου ποτέ. Υπήρξε διάθεση στήριξης της νέας πορείας και μπορούμε να συνεχίσουμε, αρκεί να υπάρχει συνεννόηση» συνέχισε για το εάν έχει απομακρυνθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για να πάμε συντεταγμένα μέχρι τις ευρωεκλογές, χωρίς αιφνιδιασμούς, χωρίς «εγώ αποφασίζω», όπως πρέπει να είναι η λειτουργία ενός κόμματος δημοκρατικής Αριστεράς. Ελπίζω να υπάρξει λύση για μια καλύτερη προοπτική μέχρι τις ευρωεκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσίπρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA