«Η βιβλική καταστροφή στην πρωτεύουσα της χώρας, ακόμα και μέσα στον οικιστικό ιστό, είναι σοκαριστική, αδιανόητη και εξοργιστική», αναφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς υποστηρίζει ότι «οι ευθύνες της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη είναι τεράστιες». «Ευθύνες που δεν θα σβήσουν μαζί με τις φωτιές. Θα αποδοθούν. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για αυτό», τονίζει, επισημαίνοντας ότι «αυτή τη δύσκολη νύχτα προέχει να σωθούν ζωές και περιουσίες, να σωθεί η πόλη που καίγεται».
Ο κ. Χαρίτσης αναφέρει ότι «αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη μας βρίσκεται δίπλα στους χιλιάδες συμπολίτες μας που βιώνουν τον εφιάλτη, λίγη ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Στις γυναίκες και στους άνδρες που επιχειρούν στο πεδίο. Στους εθελοντές και τις εθελόντριες, στα μέτωπα των πυρκαγιών, στα κέντρα συγκέντρωσης βοήθειας, στους χώρους υποδοχής των ζώων που διασώζονται. Η αλληλεγγύη είναι το μόνο όπλο που έχουμε».
- Βρέθηκε η σορός της 45χρονης στα Χανιά: Ομολόγησε ο ενοικιαστής
- Πόδια παρουσιαστριών και «μήπως έχουμε ίδιο γκόμενο»: Βρήκαμε τις 8 πιο περίεργες ομάδες του Facebook
- «Είμαι μιλένιαλ και έγινα πατέρας πριν από έξι μήνες»
- «Πώς γίνεται να μοιάζεις νεότερη από την κόρη σου;»: Η Τζέσικα Άλμπα κάνει τα social να παραμιλούν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.