Μενού
Η Έφη Αχτσιόγλου
Η Έφη Αχτσιόγλου σε συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής | EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΡΑ
  • Α-
  • Α+

Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, γνωστοποίησε με ανάρτηση στα social media, πως νοσηλεύτηκε μία εβδομάδα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με συμπτώματα ίωσης και «διάφορων επιπλοκών» της.

Η Έφη Αχτσιόγλου, στην ίδια ανάρτηση, ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος υπογραμμίζοντας, παράλληλα, πως «η ενίσχυσή τους απ' το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους». 

«Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα  περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας» είπε, επίσης.

Έφη Αχτσιόγλου: Η ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας της

«Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου. 

Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά  τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας. Η ενίσχυσή τους απ' το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους. 

Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα  περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA