Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ | EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Στη Θήβα παρουσιάζεται το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3) –ως νεοσύλλεκτος– ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου θα πρέπει να παραμείνει για 20 ημέρες λαμβάνοντας τη σχετική εκπαίδευση.

Ο αντιστράτηγος ε.α. Γιάννης Μπαλτζώης μίλησε στο Action 24 σχετικά με την εκπαίδευση που λαμβάνει ένας νεοσύλλεκτος, μεταξύ αυτών και ο Στέφανος Κασσελάκης, παρόλο που είναι αρχηγός κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ρίξει βολή. Οι 20 ημέρες δεν είναι κάποια εξαίρεση, είναι η προβλεπόμενη από τους νόμους βασική εκπαίδευση που λαμβάνει ένας νεοσύλλεκτος. Στις 20 ημέρες θα μάθουν τα βασικά πράγματα, ενώ την πρώτη θα πάρουν τα ρούχα, θα κουρετούν» ανέφερε ο κ. Μπλατζώης.

«Θα τους πάνε στους θαλάμους, και στους χώρους που θα κινούνται. Η πρώτη ημέρα είναι ημέρα ενημέρωσης και μικρής προσαρμογής περισσότερο. Τις επόμενες ημέρες θα μάθουν πώς να τηρούν τους κανόνες πειθαρχίας, πώς θα μπαίνουν σε παράταξη, πώς θα χαιρετούν και, φυσικά, στη βασική εκπαίδευση προβλέπεται επί του όπλου» συνέχισε ο αντιστράτηγος.

«Προβλέπονται ακόμη δύο βολές. Το πόσο θα ξέρει και τι επιδόσεις θα έχει άλλη κουβέντα, αλλά θα εξοικειωθεί με το όπλο, το οποίο θα το έχει κάθε ημέρα μαζί του» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλτζώης για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Μετά τις 20 ημέρες, ο κ. Κασσελάκης θα απολυθεί γιατί έτσι προβλέπει ο νόμος. Μετά τα 35 έως τα 45, και άμα είσαι κάτοικος του εξωτερικού, θα πληρώσει για τους υπόλοιπους μήνες τον μισθό ενός επαγγελματία οπλίτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA