Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, στο οποίο τελικά θα πάει και η Έλενα Ακρίτα.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε ότι θα ταξιδέψει για το νησί του Αργοσαρωνικού, καθώς άλλαξε την απόφασή της μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη.
Μάλιστα, η Έλενα Ακρίτα αναφέρει ότι στις αποσκευές της θα έχει τις ενστάσεις της, βάζοντας μπροστά την κομματική συσπείρωση.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Θα πάω αύριο στις Σπέτσες. Θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα.
Σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.
Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε».
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.