Στο Digital Economic Forum 2023 μίλησε νωρίτερα, σήμερα (18/12) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, παρουσίασε τους βασιοκύς άξονες του ΣΥΡΙΖΑ για «μία δίκαιη ψηφιακή μετάβαση ως πυλώνα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας».
Ωστόσο, πέρα από την ομιλία, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μία «ιστορική γκάφα» μπερδεύοντας τον φιλόσοφο Ηράκλειτο και ένα από τα πιο γνωστά του αποφθέγματα, με τον ιστορικό Ηρόδοτο.
«Τα πάντα αλλάζουν, όπως νομίζω είχε πει και ο Ηρόδοτος, πριν πολλά χρόνια, τα πάντα ρει και ουδέν παγίως μένει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του.
Όπως είναι γνωστό, το τελευταίο απόσπασμα από τη φράση του, το «τα πάντα ρει και ουδέν παγίως μένει», ανήκει στον Ηράκλειτο μέσα από το οποίο θέλει να εκφράσει την αντίληψή του για τις συνεχείς αλλαγές που συγκροτούν το σύμπαν.
- Παράνομες καταχωρίσεις από ενοικιαστές: Ελέγχονται πραγματικά τα ακίνητα στην Airbnb;
- Πανελλαδικές 2026: Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω SMS - Πώς κάνετε εγγραφή
- Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 13χρονο έξω από δημοτικό σχολείο
- Φλωρίδης για Γιωτόπουλο: «Έχει 17 φόνους στην πλάτη του και μάλλον δεν του καίγεται καρφί»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.