Μενού
kolonaki kasselakis
Εικόνες από το εσωτερικό της μεζονέτας. | MegaTv/Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έγινε και επισήμως ιδιοκτήτης ακινήτου στο Κολωνάκι, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Mega, καθώς υπεγράφησαν τα συμβόλαια και ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Η εκπομπή Live News αναφέρει ότι πρόκειται για μία ανακαινισμένη μίνιμαλ μεζονέτα σε δρόμο κοντά στην πλατεία Κολωνακίου, που στοίχισε στον Στέφανο Κασσελάκη 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, γιόρτασαν την αγορά σε ξενοδοχείο της Αρκαδίας.

alpha

Οι πληροφορίες για το νέο σπίτι του Κασσελάκη

Στη εκπομπή του Mega τονίζεται ότι δυο τους, δεν έχουν κάνει ακόμα ποδαρικό στο νέο τους σπίτι και σκέφτονται όλα όσα θέλουν να αλλάξουν στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στην Σπάρτη, στις 15 Μαρτίου, για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

megatv

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα καταταχθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών.

«Σε 13 μέρες θα παρουσιαστώ είτε Θήβα είτε Σπάρτη. Θα κάτσω δυο εβδομάδες. Θεωρώ ότι είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Ότι ισχύει για τους άλλους θα ισχύει και για μένα δεν επιθυμώ καμία ειδική μεταχείριση», δήλωσε ο ίδιος.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA